White Guide 2020.

Soomaa on eriline paik Eestis, kus nelja aastaaja asemel on viis. Viies on kevadine tulvavee aeg, kus madalamad kohad jäävad vee alla ning kõige praktilisem liikumisvahend on väike paat. Muidugi on selle maa viljade maitse eriline. Pärnusse, restorani Hea Maa jõuavad need viljad Soomaal elava peakokast omaniku Virkko Vendla autos. Väikese resto uksest sisse vaadates maalähedust märgata ei ole, pigem on miljöö vintage-pidulik. Ka road on veidi koketeerivalt taldrikule pandud, kuid tegemist on ikka puhaste maitsetega ausa maatoiduga. 

Õiged joogid siinse toidu kõrvale on kohalikud õlled ja siidrid. Maitske Tori Siidritalu Talvenaudingut koos kiisafileedega ning võib vabalt juhtuda, et huvi viinamarjajookide vastu mõneks ajaks haihtub. Sama valmistaja jääsiider aga peletab huvi dessertveinide vastu päris kindlasti.