Kohvik-restoran Hea Maa - mõnus maitseelamus Pärnus
Ajakirjade Kirjastus

Ajakirjade Kirjastus

Lia Virkus, köögitoimetaja

VÕTA SUVEST MAKSIMUM: Eesti Naise toimetuse soovitused ja nipid, et juuli raisku ei läheks

Lõpuks on see käes – aasta kõige oodatum kuu. Et seda aga mitte maha magada annab Eesti Naise toimetus soovitusi, kuhu minna ja mida ette võtta. 

Mõnus maitseelamus Pärnust

Suvepealinna Pärnusse puhkama minnes tasuks endale lubada üks kaunis ja maitsev pärastlõuna-õhtusöök kohvik-restoran “Hea maa” suveterrassil, vihmase ilma korral ka siseruumides. Ütlemata mõnusa menüüga ja suurepärase teenindusega söögikoht Pärnus vanalinnas, raekoja hoovis. Puhtale toidule ja maitsetele orienteeritud restorani köögis toimetab peakokana Virkko Vendla.

Mida kindlasti proovida tasuks? Suupistevalikut kahele, mis sisaldab poppurriid peakoka kõige parematest paladest (ka pildil), enamus eestimaise päritoluga. Talleliha maitseb hõrgult ja lõpetuseks üks Tiramisu lillepotis. Endale meelepärast kõhutäidet leiab igaüks. Eestimaised Tori Jõesuu Siidritalu naturaalsed õunasiidrid on väärt kaaslased nende roogade kõrvale!

Jaga postitust:

Share on facebook
Share on print
Share on email
Share on pinterest
Share on linkedin